Verwarmde ademlucht

Correct Air Heating: een element ontwikkelt voor het verwarmen van de ademlucht bij een temperatuur van beneden de 5 graden celsius.


Correct Air Heating
Kenmerken: datasheet:

 


totaal plaatje

 

 

Het verwarmingselement is speciaal ontwikkeld door Acta milieu- en veiligheidstechniek bv en maakt het mogelijk om bij een temperatuur lager dan 5 graden C. op een comfortabele wijze door te werken (Maximaal tot -5 graden C. of een gevoels temperatuur van -6 graden C.)

Het element is uitgevoerd met een elektronische controle unit dat de verschillende temperaturen regelt. Drie sensoren bewaken het systeem tegen oververhitting en regelen de stroomafname. De accu geplaatst in een ABS plastic behuizing met 12 oplaadbare batterijcellen 1,2V/4,3A totaal 14,4V/4,3A .

Voorzien van een automatische reset en beveiliging voor kortsluiting. Aan deze accu is bevestigd een aan en uit knop en tevens de connectiekabel. Behuizing is waterdicht. Gemiddelde werktijd accu ± 2 uur bij -5 graden C. 2,5 uur bij -3 graden C. en 4 uur bij 0 graden C. De lader  type  MP 1000 als lader kan u in max. 8 uur (bij volledige ontlading) uw accu weer op 100% capaciteit brengen. Door het druppeleffect wordt de accu nooit te warm en blijft deze in topconditie hetgeen de levensduur ten goede komt.

 

 

 

 

Panorama Nova volgelaatsmasker
Kenmerken: datasheet:

 

panoramanova

  • Comfortabele pasvorm met dubbele afdichtrand voor maximale veiligheid
  • Door binnenmasker van soepel siliconen past het zich aan elke gezichtsvorm
  • Met verschillende opties voor aansluitstukken kan het masker in combinatie met diverse ademluchttoestellen voor verschillende toepassingen zoals o.a. brandweer en industrie
  • De Panorama Nova kan ook worden gebruikt in combinatie met diverse helmen, communicatiesystemen of chemiepakken.
  • EN 136
  • Gewicht 570g
  • Bevestiging: vijfpunts harnas
  • Uitvoering: siliconen
  • Beschermingsfactor: 200
  • Kleur: geel

Actatrio

Actatrio is gespecialiseerd in het leveren van de juiste materialen voor asbestverwijdering. Op het gebied van asbest en/of chemicaliƫn, bieden wij u een compleet assortiment aan (persoonlijke) beschermingsmiddelen. Daarnaast hebben we veel ervaring als het gaat om de levering en bedrukking van workwear. Voor alle beroepen in de techniek leveren wij het juiste kledingpakket.

Milieu en veiligheid!

 

Contact

Telefoon: 036 522 72 28
Email: verkoop@actatrio.nl
Calamiteiten: 06 5359 2117

Adres: Morseweg 8,
3899 BP Zeewolde

Bezoek ons